Clinici care folosesc Snap-on smile:

Întrebari Frecvente

Ce este Snap-On Smile? Snap-On-Smile este o aplicaţie dentară confortabilă şi detaşabilă care nu necesită pregătire anterioară, injecţii sau adezivi. Designul său brevetat este flexibil, incredibil de puternic şi se fixează pe dinţii pacientului. Fără a apăsa pe ţesutul gingival şi fără acoperire palatală, întru-cât fixarea se face în totalitate pe dinte. Snap-On-Smile este neinvaziv şi uşor de îndepărtat, făcându-l complet reversibil.

Din ce este fabricat? Snap-On-Smile este fabricat din răşină acetilică cristalizată, ceea ce îi permite o grosime minimă de 0.5mm fără a compromite rezistenţa. Este singura aplicaţie ce poate fi fabricată în grosimi variabile de-a lungul unei singure aplicaţii pentru a obţine un aspect şi un contur cât mai natural. Este durabil, rezistă petelor cauzate de ţigări, vin şi cafea şi permite pacienţilor să mănânce în timp ce îl poartă.

Poate fi personalizat? Snap-On-Smile este disponibil în multiple nuanţe şi forme din care dumneavoastră şi pacientul puteţi alege. Poate fi creat pentru a acoperi un cadran sau arcada superioară şi/sau inferioară pentru a se potrivi aproape pentru orice nevoie a pacientului. Aplicaţiile pentru ambele arcade pot fi purtate simultan.

Cine poate folosi Snap-On Smile? Pacienţii care sunt interesaţi de o abordare neinvazivă, reversibilă şi accesibilă în vederea unui tratament restaurativ şi cosmetic sunt candidaţii perfecţi pentru Snap-On-Smile. Este o soluţie uşoară, rapidă şi inovativă pentru pacienţii care vor să arate mai bine, să se simtă mai bine şi să-şi îndeplinească activităţile cu mai mare plăcere.

Care este procedura de a comanda Snap-On Smile? După consultaţia pacientului, dumneavoastră, medicul dentist, luaţi amprentele arcadei dorite şi arcadei antagoniste. împreună cu pacientul selectaţi forma şi nuanţa dorită. Apoi, cabinetul dumneavoastră trimite cazul complet către Snap-On-Smile pentru a fi fabricat. Aplicaţia personalizată a pacientului dumneavoastră va fi livrată cabinetului dumneavoastră în 30 zile. Programaţi pacientul pentru o vizită la cabinet, ajustaţi aplicaţia dacă este necesar şi apoi inseraţi

Exista o garantie? Snap-On-Smile poate fi refăcut fără nici un cost adiţional până la 60 de zile de la livrarea aplicaţiei medicului dentist. Snap-On-Smile este o aplicaţie personalizată, astfel nu poate fi returnată oricând pentru retuşări

Afecteaza vorbirea? Vorbirea poate fi afectată pentru primele câteva minute de folosire, deşi acest lucru variază în funcţie de pacient. Instrucţiunile ce însoţesc aplicaţia personalizată Snap-On-Smile includ o listă de exerciţii verbale care ajută la accelerarea procesului de aclimatizare a pacientului.