Clinici care folosesc Snap-on smile:

Cazuri

Creşterea Dimensiunii Verticale

        Uzura severă datorată solicitărilor îndelungate şi bruxismului poate cauza o pierdere substanţială a înălţimii faciale. Folosiţi Snap-On-Smile pentru a creşte înălţimea facială (dimensiunea verticală) şi pentru a oferi pacienţilor dvs. un zâmbet mai plăcut. Snap-On-Smile poate fi de asemenea folosit pentru analiza de diagnosticare înaintea reabilitării întregii guri. Unii pacienţi sunt dispuşi să doarmă cu aplicaţia pentru o protecţie mai mare a dinţilor şi restaurărilor dentare împotriva unei uzări mai mari şi bruxism.

Restaurare Temporară pe Implant

        Snap-On-Smile este restaurarea temporară perfectă pentru pacienţii ce urmează un tratament de inserare de implanturi. Fără a apăsa pe ţesutul gingival şi fără acoperire palatală, fixarea se face în totalitate pe dinte. Implanturile se vor vindeca în mod corespunzator în timp ce pacientul se bucură de un aspect temporar plăcut. Poate fi de asemenea folosit ca un ghid chirurgical pentru cazurile cosmetice anterioare gingivectomiei permiţând conturarea gingivală optimă şi vindecare post-chirurgicală.

Aplicaţie Cosmetică Parţială şi Detaşabilă

        Aproape toate cazurile de edentaţie sunt inconjurate de o dentiţie inestetica. Cu aplicaţia cosmetică parţială Snap-On-Smile puteţi înlocui dinţii lipsă în timp ce îmbunătăţiţi aspectul dinţilor naturali din jur. Disponibil în cadran sau în arcadă completă, nici o proteză parţială detaşabilă nu va excela în confort şi aspect natural aşa cum o face Snap-On-Smile. Pacienţii au constatat că li se pare mai confortabil decât aplicaţiile tradiţionale, întru-cât nu acoperă cerul gurii. Această opţiune este de asemenea ideală pentru pacienţii care nu sunt candidaţi viabili în acceptarea implanturilor.

Îmbunătăţire a Cosmeticii Zâmbetului

        Pacienţi cu discrepanţă a liniei mediane, lipsa dinţilor de sus sau de jos, dinţii de jos decoloraţi sau stricaţi, funcţii compromise, dinţi permanenţi neieşiţi, diasteme sau triunghiuri de culoare închisă cauzate de o inegalitate în mărimea sau lungimea dinţilor, sunt candidaţi perfecţi pentru Snap-On-Smile. Este ideal pentru pacienţii care urmează tratamente reconstructive extensive, întru-cât poate menţine restaurările, dentiţia naturală şi integritatea muşcăturii lor. De asemenea poate asigura un zâmbet minunat şi de lungă durată pacienţilor care nu pot suporta protezele tradiţionale sau nu-şi pot permite timpul şi costul unei restaurări extensive. Snap-On-Smile poate fi folosit şi ca o etapă din proces pentru pacienţii care vor să vadă cum ar putea arăta cu o restaurare completă a zâmbetului.

Edentaţii Parţiale (Dinţi Lipsa)

        Snap-On-Smile poate fi folosit în locul protezei parţiale. Asemenea protezei parţiale Snap-On-Smile este detaşabil, dar diferit de ea, pacienţi îşi pot transforma zâmbetul cu menţinerea dinţilor existenţi din cauză că aplicaţia se aplică peste dinţii naturali. Retenţia este completă pe dinţi naturali, în aşa fel încât aplicaţia nu împinge marginea gingivală şi nu are acoperire palatală (cerul gurii), ceace face aspectul şi senzaţia foarte naturală. Un alt avantaj al Snap-On-Smile este că nu lasă la vedere dinţi existenţi ca şi în cazul protezei parţiale la care dinţi existenţi ramân neschimbaţi. Împreună pacientul şi medicul dentist pot alege forma şi culoare aplicaţiei în aşa fel incât se oferă pacientului un zâmbet dorit.
        Snap-On-Smile este o variantă inteligentă a tratamentelor invazive, dureroase, şi costisitoare a implantelor dentare, punţilor fixe. Disponibil in sferturi de cadran cât şi în arc complet, nu există altă aplicaţie dentară detaşabilă mai performantă care să îndeplinească această funcţie mai confortabil sau natural decat Snap-On-Smile. Această opţiune este ideală pentru pacienţi care nu sunt candidaţi pentru implanturi.

Bruxism ( Macinarea si Incleştarea Dinţilor )

        Obiceiul de încleştarea şi măcinare a dinţilor se numeste bruxism. În timp ce unii pacienţi o fac în timpul zilei, cel mai adesea apare pe timp de noapte în timpul somnului. Ani de bruxism pot deteriora dinţi, iar reparaţia uzuală este acea de înlocuire a coroanei naturale a dintelui cu coroane artificiale scumpe. Pentru a proteja coroane noi, medici dentişti pot fabrica o gutieră ce se poartă pe timp de noapte.
        Cu Snap-On Smile pacienţii cu bruxism pot avea un zâmbet plin şi frumos protejându-şi în acelaşi timp dinţii.